Samenwerken

Lichtjesavond organiseren we samen

Lichtjesavond zal in de komende weken steeds meer vorm krijgen. Er zullen mooie samenwerkingen worden gevormd en iedereen is welkom om een steentje bij te dragen aan de organisatie en realisatie van deze bijzondere avond.

Mocht u interesse hebben als particulier of bedrijf om een bijdrage te leveren aan lichtjesavond, dan kunt u contact opnemen met Evelien Ligthart via info@evelienuitvaartverzorging.nl

U zult dan een vermelding krijgen op de website, Facebook en tijdens Lichtjesavond worden genoemd.

Onze Vrienden

Evelien uitvaartverzorging

Evelien Ligthart

Organisator

Het leven omarmen en koesteren wat ons wordt meegegeven. Afscheid nemen met een lach en een traan. Stilstaan bij verdriet en ongeloof en tegelijkertijd de mooie en fijne herinneringen aanhalen en vasthouden. 

www.evelienuitvaartverzorging.nl

TEl: 010 2236215

Abel. Tasman

Locatie: Tasman

Een gezellige, stoere en intieme plek voor een lunch, diner, middag uit of groepsaangelegenheid. Gelegen in de Johannapolder van Albrandswaard.

www.tasman.nu

TEL: 010 501 15 00 

Luizter

Jörgen en Jolanda 

Schenken een herinneringsverhaal

Wij zijn Luizter en wij vertellen Luizterverhalen. Muzikale verhalen over bijzondere mensen & gebeurtenissen. Ook verzorgen wij live achtergrondmuziek tijdens diverse memorabele momenten zoals een bruiloft, een jubileum, een geboortefeest. Veel spelen we tijdens een ceremonie, receptie of diner. Kijk voor meer informatie over Luizterverhaal op: www.luizterverhaal.nl en voor meer informatie over live achtergrondmuziek op: www.luizter.nl

365-Wonen 

Team 365-wonen

Fakkels en kaarsen

Het team van 365 wonen is de hele week van ’s ochtends tot ’s avonds beschikbaar, dus ook in het weekend. De communicatie met de klant staat bij ons op nummer één. Op Funda beoordeelt de klant ons dan ook met een 9.2 op het gebied van verkoop! Denk jij er aan om je woning te verkopen? Wij bieden jou een gratis waardebepaling! Neem gerust contact met ons op.

Cretio

Yvonne Swaak

Kaarsen, Fakkels en helpende hand op lichtjesavond

Cretio is opgericht met het doel erfgenamen (en executeurs) op professionele wijze te begeleiden en te ondersteunen bij de afwikkeling van nalatenschappen.

Stichting van mij voor jou

Melanie Witlau 

12 fakkels

Stichting van mij voor jou, een helpende hand zonder wijzende vingers.
Mijn missie is een afscheid wat mooier en makkelijker te maken.

De Man Beveiliging

Peter de Man

12 fakkels

50 Kaarsen

lotenmaker De Man Beveiliging. De beste slotenmaker van heel Zuid-Holland. Wanneer u zoekt naar een slotenmaker of andere veiligheidsdienst bent u aan het juiste adres bij De Man Beveiliging. Wij geven u vrijblijvend het beste advies en zijn zeer snel ter plaatse.

Optiek Tom

Tom Werrelmann

10 kaarsen

TOM. is dé winkel in Rhoon voor alles op het gebied van oogzorg, modebrillen en contactlenzen. Tom Werrelmann, Stephanie van der Well en David Klaij geven een persoonlijk advies aan de hand van het uitgebreide oogonderzoek. TOM. is aangesloten bij het OCR (Optometristen Collectief Rijnmond) en werkt nauw samen met oogartsen in de regio.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now